WWW.VREDESDUIFJE.NL
praktijk
Vredesduifje
bowen
contact
links

Access Bars

Met Access Bars worden er 32 punten op je hoofd aangeraakt die met overtuiging te maken hebben.

De Bars slaan de elektromagnetische component op van alle gedachten, ideeŽn, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit over iets hebt gehad. Bijvoorbeeld; elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld dat je belangrijk vond, de energie van die gedachte wordt in de Bar opgeslagen onder de naam 'geld'. Er zijn Bars voor genezing, lichaam, controle, bewustzijn, creativiteit, macht, ouder worden, seks en geld; In totaal 32 verschillende. Elke Bar correspondeert met dat aspect of gebied van je leven waarnaar het is genoemd. Raak ťťn Bar aan en je begint de energie op te ruimen die is opgesloten in dat gebied of aspect van je leven, gewoon door het aan te raken.

Na afloop voelen de meeste mensen zich ontspannen; het denken komt tot rust.
Kan goed samen met Bowen therapie.

www.youtube.com(Access Bars)
Demonstratie film Access Bars

Hierbij wat ervaring van cliŽnten:

* Man 32 jaar: had veel stress ervaren omdat een groot projekt niet doorging. Hij had het idee dat de sessie hem rustiger gemaakt had. Ging daarna zorgeloos op vakantie. In zijn eigen woorden: "Ik zit nu lekker in mijn vel".
* Vrouw 30 jaar: "Tijdens de sessie voelde ik mijn hoofd heel zwaar worden, alsof alle energie in mijn lichaam naar mijn hoofd ging. Na afloop was mijn hoofd heel licht en leeg, wat heerlijk! Alsof er allemaal ruimte was vrijgekomen.
* Vrouw 39 jaar: "De behandeling gaf een diepe ontspanning. Na afloop voelde ik mij uitgerust en ontspannen. Mijn hoofd was duidelijk leger. Een fijne ervaring. Hetzelfde gevoel heb ik ook na een Yoga les.
* Man 42 jaar: "Ik was al heel snel helemaal ontspannen. Gedurende de behandeling kwam ik zelfs op een gegeven moment in een lichte slaap. Na afloop voelde ik mij ontspannen en uitgerust.
* Vrouw 37 jaar: "Erg ontspannend, zowel tijdens als nog een tijd daarna. Soort trance; serene rust.
* Vrouw 27 jaar: "Heel onspannende behandeling. Een uitdaging me niet te storen aan omgevingsgeluiden. Na de bahandeling meer ontspannen dan er voor."
* Man 36 jaar: "Zeer prettig en ontspannend."